Мастерком - перетяжка мебели (диванов, кресел, стульев)
РЕСТАВРАЦІЯ
.
ПЕРЕТЯЖКА
.
ВИГОТОВЛЕННЯ

Корисні статті

Вироби з натуральноі шкіри

ЩО МИ МОЖЕМО ЗАПРОПОНУВАТИ ВАМ?

1. У роботі використовується лише якісний матеріал для перетяжки шкіряних меблів. На Ваш вибір може бути використана як натуральна шкіра, так і доступніший шкірозамінник (екошкіра).
2. Заміна шкіряної оббивки чи виготовлення нового виробу виконується в точно обумовлені терміни. Дата завершення робіт залежить від характеру пошкоджень та об'єму замовлення. Однак Ви знатимете точні терміни відразу після оцінки майстра.
3. Наша компанія працює по всьому Києву. Ми приїдемо і заберемо ваші меблі на реставрацію.





ДОГЛЯД ЗА ВИРОБАМИ З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ

Хоча шкіра  міцний і напрочуд легкий у користуванні натуральний матеріал, шкоду їй можуть завдати сонячні промені, висока температура, а також використання чистячих речовин, не призначених для догляду за шкірою. Піклуючись за меблями зі шкіряною оббивкою категорично забороняється використовувати пральний порошок, ацетон, розчинники. Найкраще шкіру протирати м'якою та вологою тканиною. Не забувайте, що плями потрібно відразу ж видаляти. Шкіряні меблі завжди будуть ідеально виглядати, якщо їх хоча б раз на рік, а найкраще двічі, обробляти спеціальним засобом для чищення, призначеним саме для шкіри. На шкіру світлих тонів неприємно можуть вплинути фарбувальні текстильні матеріали.
Домашнім вихованцям не дозволяйте дертися на шкіряний диван, тому що вони своїми пазурами можуть легко подряпати покриття. Крім цього, слина тварин може негативно впливати на шкіру. (Дряпини видалити досить складно. У крайньому випадку можна буде скористатися послугою з перетяжки меблів, повних або часткових, залежно від складності пошкоджень).


До переліку статей