Мастерком - перетяжка мебели (диванов, кресел, стульев)
РЕСТАВРАЦІЯ
.
ПЕРЕТЯЖКА
.
ВИГОТОВЛЕННЯ

Корисні статті

Перетяжка диванів та крісел

Компанія Мастерком виконує перетяжку  диванів та крісел у Києві та передмісті,  робимо заміну дерев'яних елементів каркасу та пружин, ремонтуємо механізми, міняємо оббивку меблів.




Оновити свій улюблений диван чи крісло можна зробивши у нас замовлення на перетяжку меблів. Далі професійні фахівці підкажуть, які деталі слід замінити, а які поки що перебувають у робочому стані; компетентні дизайнери завжди допоможуть Вам підібрати найвдаліший матеріал для оббивки, що дозволяє ідеально поєднати меблі в інтер'єрі Вашого приміщення.



Коли виріб має застарілий дизайн, наші майстри запропонують Вам вибір кількох сучасних варіантів. У результаті Ви отримаєте функціональні та сучасні меблі, які не зможете відрізнити від меблів нових. Нашим головним показником ефективності роботи є рівень якості. Використання виключно надійної фурнітури та матеріалів забезпечує надійність та високу довговічність виробів. Однак не менш важливо наскільки вміло реалізовано роботу з перетяжки меблів. Тут гарантом є золоті руки наших фахівців. Коли Вашим кріслам чи диванам потрібна високоякісна перетяжка, тоді звертайтеся, ми раді допомогти Вам!


До переліку статей