Мастерком - перетяжка мебели (диванов, кресел, стульев)
РЕСТАВРАЦІЯ
.
ПЕРЕТЯЖКА
.
ВИГОТОВЛЕННЯ

Корисні статті

Ремонт меблів

Ремонт м'яких меблів у Києві тепер доступний кожному!

 
Ремонт меблів, яким займається наша компанія "Мастерком", складається з безлічі аспектів, де особливу роль займає реставрація меблів антикварного походження. Наші спеціалісти, з великим досвідом роботи, допоможуть вам у вирішенні багатьох проблем, чи то зіпсована оббивка шкіряних меблів чи зовнішній вигляд дивана, що втратив свою привабливість. Наші маркетологи постійно стежать за останніми тенденціями в меблевому дизайні, а також дизайні оббивних матеріалів. Це дозволяє нам зробити ремонт м'яких меблів в Києві з урахуванням майбутнього або вже існуючого дизайну, що зробить ваші меблі справжньою гордістю інтер'єру.

Співробітники нашої компанії "Майстерком" на всі 100% впевнені, що ремонт дивана, проведений у наших цехах, здатний повернути не лише чудовий та естетичний зовнішній вигляд улюбленому предмету меблів, а й його функціональність. Ця можливість забезпечена завдяки широкому асортименту фурнітури та різних механізмів. Якщо у вашого улюбленого дивана зламався механізм трансформації і потрібна термінова заміна розкладачки, значить ви звернулися туди, куди потрібно.

У розпорядженні нашої майстерні власна служба доставки по місту Києву та вантажники. Тому вам всього лише необхідно нам зателефонувати, і після виїзду нашого співробітника-оцінювача, ми заберемо ваші меблі, які потребують ремонту, і незабаром повернемо вже оновлені та сяючі меблі, які служити вам буде ще дуже багато років.
 

Так що ж таке ремонт м'яких меблів, про що саме йдеться?

 
- Оббивка та перетяжка меблів.
- Ремонт шкіряних меблів.
- Заміна чи нарощування наповнювачів.
- Заміна чи ремонт пружин.
- Заміна ламелей, фанери, ДСП, ДВП.
- Ремонт кріплень, защипів.
- Столярні та слюсарні роботи.
- Посилення та покращення каркасів.
- Заміна та ремонт трансформуючих механізмів, замків.
- Зміна дизайну.
- Лакофарбові роботи.
- Реставраційні роботи.
- Виготовлення декоративних подушок, елементів інтер'єру.
- Пошиття чохлів для меблів.
- Виготовлення ортопедичних матраців.


До переліку статей