Мастерком - перетяжка мебели (диванов, кресел, стульев)
РЕСТАВРАЦІЯ
.
ПЕРЕТЯЖКА
.
ВИГОТОВЛЕННЯ

Корисні статті

Панелі

Використовуються такі вироби для внутрішньої обробки житлових приміщень будинків і квартир, підходять панелі для домашніх кінотеатрів та студій, громадських будівель. Щоб зменшити проникнення сторонніх звуків в приміщення, багато хто використовує м'які стінові панелі для облицювання стін. Особливо якщо це панельний багатоповерховий будинок, де відсутність звукоізоляції заважає добре відпочити мешканцям. Іноді такі матеріали кріпляться і на стелі, щоб зменшити ударні шуми. До того ж різноманітність панелей дозволяє створювати в інтер'єрі затишну атмосферу з гарним дизайном.




ОСОБЛИВОСТІ М'ЯКИХ ПАНЕЛЕЙ ДЛЯ СТІН

Такі вироби виготовляються з різними рельєфними малюнками, одного або декількох кольлрів, які створюють загальну композицію. Виготовляються м'які панелі на замовлення в спеціалізованих компаніях, пропонуються готовими або робляться самостійно.

У структурі матеріалу - 3 шари.

1. Основа частіше з жорсткого матеріалу. Але при необхідності облицювання криволінійних поверхонь використовуються гнучкі варіанти панелей. Жорсткою основою можуть бути: фанера 5-10 мм завтовшки, ДВП, ОSВ, ПВХ листи.

2. Середній м'який шар з пінополіуретану або холофайбера. Перший створює кращу шумо- і теплоізоляцію. Тому такому матеріалу віддають перевагу.

3. Декоративна обшивка. Нею можуть бути: еко-шкіра, шкіра, щільна тканина. Всі вони не повинні притягувати і накопичувати пил.



 

До переліку статей